לפני שישים שנה סבא שלנו פתח בסטה בשוק מחנה יהודה.
אנחנו היינו ילדים קטנים, והשוק היה כמו גן שעשועים. היום אנחנו גדולים, והשוק הוא גן שעשועים אחר לגמרי.

בגלל זה בחרנו לחזור, ולהביא את מה שלימדו אותנו חזרה אל השוק: סבלנות, כבוד, מחשבה.

אנחנו קונים קרוב, כל מה שנכנס אלינו למטבח מגיע מהשכנים שלנו. כל בוקר, אנחנו מתחילים. קוצצים, מתבלים, מחכים. מטפלים בכל חומרי הגלם בכבוד, סבלנות ועם הרבה מחשבה. טחינה הר ברכה, גרגרי חומוס קטנים, שמן זית איכותי ולימון טוב, זה הבסיס. אחרי זה אפשר להשתגע.

מוזמנים לבוא לשבת, לקחת הביתה, לטעום את החמוצים שעושים פה בבית כל יום, ולשאול מאיפה הבאנו את הפלפלים החריפים האלו ששרפנו טוב טוב.

מחכים לכם באהבה,
הנמר